Vigtigheden af at have de helt rette kontormøbler

I dag er et kontor ikke bare et kontor. Førhen var et kontor et rum, hvor der sad en til to personer og udførte deres arbejde. Sådan er det ikke altid mere. Der er nemlig blandt andet kommet fokus på åbne kontorer. Det er også blevet mere almindeligt, at man ikke har sin egen plads, men i stedet deler plads med alle andre. Åbne kontorer og delepladser sætter særlige krav til nutidens kontormøbler.

Få orden på delepladsen på kontoret

At dele en kontorplads med en anden betyder ikke, at der ikke er mulighed for at have sine egne ting på pladsen. Med de rette kontormøbler er det altså ikke en nødvendighed, at personalet skal dele eksempelvis tastatur og mus. 

Ønsker du at have denne mulighed på din arbejdsplads? Så kig på Grape Desk, der er indrettet med henblik på at være den perfekte deleplads. Her kan du nemlig have en udtagelig skuffe, hvor der er plads til et tastatur og en mus. Når en medarbejder ikke sidder ved bordet, kan tingene nemt pakkes væk i den udtagelige skuffe, så der er god plads til den næste, der skal sidde ved bordet.

Den udtagelige skuffe kan hver medarbejder opbevare i et Grape Kabinet, så det altid står klar til brug for den enkelte medarbejder et fast sted. Derved slipper virksomheden også for rod på arbejdspladsen. Det er altså nemt at få et æstetisk kontor, når de mest optimale kontormøbler vælges til kontorets behov.