Tips til at få styr på dit værktøj

Har du et værksted, og har du ikke særlig godt styr på dit værktøj? Det kan der være flere årsager til. Måske har det ikke interesseret dig at få styr på før nu, eller måske kan du slet ikke overskue, hvad du kan gøre. Læs med videre her og find inspiration til, hvordan du kan få styr på dit værktøj. Mangler du nyt værktøj, finder du et godt udvalg hos HIN.

Udnyt vægpladsen

Lige meget om du har et større eller et mindre værksted, er det en fordel at udnytte vægpladsen. Du kan for eksempel købe en eller flere værktøjstavler, så du kan hænge dit værktøj op. Dette kan hjælpe dig med at gøre dit værksted yderst organiseret og ryddeligt, mens du på samme tid får et godt overblik over dit værktøj. Skal du finde noget specifikt, bliver det uden tvivl nemmere for dig at finde det, hvis du har værktøjstavler.

Køb bokse og kasser til skabe og hylder

I de fleste værksteder er der brug for skabe og hylder til værktøj og diverse andre ting. Det kan være svært at holde styr på alt dette, hvis du ikke har bokse og kasser til de forskellige ting. Hvis du vil være ekstra organiseret, så kan du eventuelt sætte labels på de forskellige bokse og kasser, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad der er i dem. 

Husk at rydde op jævnligt

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du rydder op jævnligt. På den måde kommer alt på sin plads igen, så du kan finde det, når du har brug for det.