Pendlertanker: fordele og ulemper ved telefonmøder i bilen

Pendling er en del af mange menneskers daglige rutine, og det kan være svært at få tid til alt det arbejde, der skal gøres. Hvis du tit skal parkere forskellige steder for at komme til møde – især i København – kan det være svært at finde plads. Med dette link. kan du få lidt rabat til selve parkeringen. Men måske kan du faktisk springe den helt over? For telefonmøder i bilen har vundet stor popularitet de seneste år som et effektivt middel til at udnytte tiden bedst muligt. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det er den bedste løsning for alle situationer. I artiklen her kommer fordelene og ulemperne ved at holde telefonmøder i bilen under kærlig behandling.

Hvorfor du bør overveje at holde telefonmøder i bilen

Telefonmøder er især nyttigt, hvis du har et travlt arbejdsliv, eller hvis du bor langt væk fra dine samarbejdspartnere, som derfor ringer på skæve tidspunkter grundet tidszoneforskelle. Det kan også være svært at finde tid til telefonmøder, når du har travlt, når du er på arbejdspladsen. Derfor kan det være en god idé at overveje at holde nogle telefonmøder i bilen. Dette giver dig mulighed for at fokusere på samtalen, da du ikke bliver afbrudt af andre ting, som du normalt ville forstyrre. Desuden kan det også give dig mulighed for at komme tidligere hjem, hvilket også er en klar fordel.

Er det sikkert at holde telefonmøder i bilen?

Det er sikkert at holde telefonmøder i bilen, men du skal naturligvis være forsigtig. Det en lov, at du ikke må holde telefonen, men i stedet bruger hørebøffer, så din kørsel ikke forstyrres af, at du har telefonen i hånden. Du må heller ikke kigge på telefonen, når du kører. Derfor er det sikrest, at starte mødet, før du tager afsted, så du egentlig bare kan lægge telefonen væk og snakke i dit headset. Det er vigtigt at du kan koncentere dig om vejen, og det kan være svært at opretholde denne koncentration, hvis du samtidig skal fokusere på et telefonmøde. Det bør du overveje – kan du overhovedet samtale og køre bil?

Ulemper ved at holde telefonmøder i bilen

Der er flere ulemper ved at holde telefonmøder i bilen. For det første, så kan det være svært at koncentrere sig og fokusere på mødet, når du sidder i en bil. Dette skyldes, at støj fra trafikken let kan virke distraherende. Desuden kan det også være svært at hører alle deltagerne tydeligt, da der ofte er meget støj fra motoren og andet udefrakommende lyd. Det i sig selv er måske nok til at vælge telefonmøder i bilen fra.