Det skal du sørge for ved bestilling af fyringsolie

Hvis du har et oliefyr, så ved du, at det er ikke særlig rart, hvis det løber tør for fyringsolie. Det betyder nemlig, at dine radiatorer ikke længere sørger for varme, og at din bolig bliver kold at opholde sig i. 

Stopper fyret på grund af manglende olie på en iskold vinternat, kan der blive meget koldt i hjemmet i løbet af natten. Derfor er det en god idé, at du altid sørger for, at der er olie i tanken. Men vidste du, at der rent faktisk er en del, du skal sørge for, når du får leveret olie?

Påfyldningsstudsen skal altid være tilgængelig

Påfyldningsstudsen er der, hvor tankbilen fylder olie i olietanken. Den skal altid være frit tilgængelig også selvom, at du er hjemme, når din fyringsolie bliver leveret. Chaufføren kommer nemlig ikke nødvendigvis og ringer på, da han eller hun har travlt med at levere olie til så mange kunder som muligt i løbet af en dag. 

Hvis chaufføren skal låse en dør op for at kunne påfylde olie, skal du skrive på din ordre, hvor nøglen er. Derved er det nemt og hurtigt for chaufføren at få adgang til påfyldningsstedet. 

Hvis det ikke er muligt for chaufføren at komme til påfyldningsstudsen, når han eller hun er på din adresse, bliver du opkrævet et gebyr for, at chaufføren har kørt forgæves. Det er derfor vigtigt, at der altid er fri adgang til påfyldningsstedet, når du har placeret en ordre og indtil, at olien er leveret.