Gode råd til at organisere din webshops lager

Har du en webshop, hvor du sælger en del forskellige produkter hver dag? Så er det vigtigt, at du indretter dit lager på bedste vis. Der findes ikke noget værre end et rodet og uorganiseret lager. 

Er dit lager ikke ryddeligt og organiseret, så kan det have en negativ indvirkning på effektiviteten samt arbejdsgangene. Derfor bør du altid prioritere at holde orden på din webshops lager. Men hvordan organiserer du din webshops lager på bedst mulige måde?

Sådan organiserer du dit lager

  • Lagerreoler – Lagerreoler er rigtig gode, når det kommer til at give et overblik over alle de ting, som du har på dit lager. På lagerreolerne kan du ydermere placere diverse kasser, som du kan placere tingene i. Det er vigtigt med lagerreoler, så hvis du endnu ikke har reoler, er det bare med at få dem købt. Køb lagerreol her.
  • Lagerkasser – Det er ligeledes en fordel at købe lagerkasser som allerede nævnt. Det er muligt at finde lagerkasser i mange forskellige varianter. Du kan eksempelvis finde stabelbare kasser, hvis det fungerer bedst for dig. Derudover kan du tage et kig på brugte lagerkasser, hvis du ikke ønsker at købe nye. Det er helt op til dig.
  • Brug mærkater – Hvis du har lagerkasser, kan det være smart for dig og dine ansatte at bruge mærkater. Putter du et mærkat på kassen, så ved du lige med det samme, hvad den indeholder. Dette er desuden med til at effektivisere arbejdsgangen markant, da der ikke skal bruges tid på at kigge i kassen for at se, hvad den indeholder.