Automatisér og strømløn månedsrapporteringen med VIS Performance

Månedsrapportering er typisk en tidskrævende proces for mange virksomheder. Den foregår som regel manuelt, og den drukner i både konsolidering af regneark og administration. 

Men månedsrapportering er en nødvendig procedure, så der kan gøres status over den forgangne måned. Derudover bliver månedsrapportering også brugt til at forventningsafstemme den kommende måneds performance. Heldigvis findes der en løsning til at gøre månedsrapporteringen meget nemmere. Læs med videre her.

Vælg VIS performance og gør processen nemmere

Med VIS performance kan du gøre månedsrapporteringen meget nemmere. Det er nemlig muligt at strømline og automatisere processen. Takket være en skræddersyet skabelon i softwaren bliver alle nøgletal og data indsamlet pr. automatik. 

Derefter visualiseres de i tabeller og grafer. Det betyder, at dine medarbejdere kun skal bruge ressourcer og tid på at berige rapporten med indsigt i den finansielle tilstand. De skal altså ikke bruge tid på manuel udarbejdelse og konsolidering, hvilket for mange er et stort plus. 

Hvem kan bruge VIS Performance?

VIS Performance er en løsning, der kan bruges af mange forskellige mennesker og virksomheder. VIS kan nemlig levere massevis af analyser og rapporter, som kan hjælpe dig i dit arbejde. Dette gør sig gældende uanset, om du arbejder inden for HR, økonomi eller salg. 

Er VIS Performance noget for dig?

Er du ikke helt sikker på, om VIS Performance er noget for dig, eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan det fungerer? Så kan du få en demonstration af månedsrapportering i VIS Performance. Herved kan du få et indblik i, hvordan VIS Performance kan digitalisere dine finansielle processer.