Skole logo

Tirsdalens Skole – Randers

Tirsdalens Skole

Vi er en stærk overbygningsskole med elever fra 7.-9. klasse. Skolens profil. Kontakt os. Find kontaktoplysninger til skolen, ledelsen …

For en alsidig, spændende og lærerig dagligdag

tarupskole

Odense Kommune. Skolens logo. tarupskole. – en skole for alle … Vores værdier er skolens DNA. … På Tarup Skole er det kreative/musiske i fokus.

Seden Skole

Odense Kommunes logo. Seden Skoles logo. Seden Skole. Mobil menu. Informationsmøde Forårs-SFO d. 22/2. Besked om informationsmøde. Læs mere. Seden Skole.

Virum Skole: Hjem

Hjem | Virum Skole

Om skolen. På Virum Skole er der omkring 1.100 elever, mere end 120 medarbejdere og ca. 1.400 forældre. Vores værdier og visioner …

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole – forside – Roskilde Tekniske Skole

Logo – Roskilde Tekniske Skole. Gå på virtuel opdagelse på Roskilde Tekniske Skole. Book en rundvisning. Gå på virtuel opdagelse på Roskilde Tekniske Skole.

Kofoeds Skole – hjælp til selvhjælp til socialt udsatte

På Kofoeds Skole arbejder vi med mennesker. Mennesker, men mere i bagagen. Mennesker, med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hasle Skole – Aarhus

Hasle Skole

På Hasle Skole sætter vi tryghed og kammeratskab i centrum, så vi kan løse vores vigtigste opgave: god, faglig læring for alle elever.

Brøndbyvester Skole: Trivsel, læring og fællesskab

Trivsel, læring og fællesskab | Brøndbyvester Skole

Vi er en skole med ambitioner, og er kendetegnet ved en god og tryg atmosfære at lære i. HENT ansøgningskema til Idrætsklassen længere nede på siden.

Vi er en skole med ambitioner, og er kendetegnet ved en god og tryg atmosfære at lære i. HENT ansøgningskema til Idrætsklassen længere nede på siden

Brøndbyøster Skole: Forside

Forside | Brøndbyøster Skole

Velkommen til vores skole. Brøndbyøster Skole er en almindelig, ualmindelige folkeskole i Brøndby Kommune. Vi er sat i verden for at skabe nysgerrige, …

Keywords: skole logo