Restaurant passebækgård

Passebækgaard

I smukke Gilleleje finder du Restaurant Passebækgaard – restauranten er beliggende i golfklubben af samme navn. Her serveres klassisk dansk mad med et fransk …

Restaurant på amager med udsigt til amager strandpark. Couloir er perfekt til brunch, frokost eller middag. Eksperter i afvikling af selskaber, bryllupper og konfirmationer.

Restaurant Passebækgård Gilleleje – Dagens Menu

Passebækgård ligger i hjertet af et af Nordsjællands flotteste naturområder. Golfbanen er indpasset naturligt i de smukke omgivelser med lidt bakket terræn, …

Passebaekgaard.dk

Passebækgård, Restaurant Passebækgård – Se 20 anmeldelser fra rejsende, 11 billeder og gode tilbud vedr. Gilleleje, Danmark på Tripadvisor.

Danmarks smukkeste 9 huller. Passebækgård ligger i hjertet af et af Nordsjællands flottetste naturområder, med en fremragende udsigt.

Restaurant Passebækgård | Gilleleje – Facebook

Restaurant Passebækgård. Fredeligt og smukt beliggende bag Munkerup tæt ved Gilleleje med udsigt over golfbanen. Restaurant Passebækgård. Bregnerødvej 35.

Restaurant Passebækgård | Gilleleje – Facebook

Restaurant Passebækgård, Gilleleje – Tripadvisor

Restaurant Passebækgård, Gilleleje – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Passebækgård, Gilleleje: Se 26 objektive anmeldelser af Restaurant Passebækgård, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 12 af 35 restauranter i Gilleleje.

Restaurant Passebækgård – Gilleleje – Tripadvisor

Restaurant Passebækgård – Find det på KultuNaut

restaurant passebækgård gilleleje danmark gribskov kommune

Keywords: restaurant passebækgård