Podcast om sorg

Podcastserie om at miste: Jeg plejede at tro på for evigt

Podcasten ‘Jeg plejede at tro på for evigt’ baserer sig på fortællinger om det at miste og savne, om sorg og minderitualer. Det er en række af rørende, …

Podcastserien ‘Jeg plejede at tro på for evigt’ baserer sig på fortællinger om det at miste og savne, om sorg og minderitualer.

Podcasts – Sorg og savn er en håndsrækning til dig, der har …

Podcasts – Sorg og savn er en håndsrækning til dig, der har mistet eller skal miste

Podcasten undersøger, hvordan hjertesorg ser ud forskellige steder i livet, og hvad man kan stille op med den. Lyt med her. Til dem, der har mistet til selvmord.

Fortællinger om sorg – en podcastserie om livet med døden

Fortællinger om sorg – en podcastserie om livet med døden – Det Nationale Sorgcenter

8. jan. 2019 — I denne podcastserie fortæller en række mennesker om, hvordan de mødte, oplevede og fandt en vej i sorgen. De fandt en vej til at leve med deres …

Hjerte Smerte – En podcast om sorg Marie Gorm & Soffi Ernst

‎Hjerte Smerte – En podcast om sorg on Apple Podcasts

Hjerte Smerte er en podcast om sorg og ondt i livet. Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til at mærke sorgen, hvor man kan spejle sig i andres …

Hjerte Smerte er en podcast om sorg og ondt i livet. Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til at mærke sorgen, hvor man kan spejle sig i andres historier eller blot blive klogere på, hvordan man bliver en bedre støtte for én, man holder af.

LYT I JULEN – Ny podcastserie: Samtaler om sorg – Via Ritzau

LYT I JULEN – Ny podcastserie: Samtaler om sorg | Det Nationale Sorgcenter

19. dec. 2022 — På fornemmeste vis skildrer podcastserien også, at sorg handler om den relation, vi har haft til afdøde og i mindre grad om afdødes alder.

Julen er skøn og hyggelig. Men det er også en tid, hvor minder og sorg over dem, vi har mistet, kan føles overvældende. Derfor lancerer Det Nationale Sorgcenter her op til jul en ny podcastserie med flere kendte danskere, som taler om deres sorg.

Forældre & Sorg – En podcast om at miste sit barn

Forældre & Sorg – En podcast om at miste sit barn – Forældre & Sorg

‘Forældre & Sorg – En podcast om at miste sit barn’ er navnet på Forældre & Sorgs nye podcastserie. · Abelone Tholstrup Stein er vært for podcastserien, hvor hun …

Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød

Fortællinger om sorg – podcast – Podimo

Fortællinger om sorg

Podcasten er en del af serien ‘Fortællinger om sorg’, hvor du møder en række personer, der fortæller, hvordan de mødte, oplevede og fandt en vej i sorgen.

Døden kan ramme pludseligt og voldsomt. Eller den kan være ventet. Nogle gange efterlader den mennesker alene, andre gange føder den nye fællesskaber. Vi kommer alle til at opleve sorg og tab i løbet af livet. Men oplevelsen er ikke den samme. I denne podcastserie fortæller en række personer, hvordan de mødte, oplevede og fandt en vej i sorgen. Hvordan de fandt en vej til at leve med deres døde på en måde, hvor smerten over tabet ikke overskygger det liv, de skal leve. Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd på vegne af Det Nationale Sorgcenter.

Kræftens Bekæmpelse udgiver podcast om børn og sorg

4. maj 2022 — Ny podcasts-serie fra Kræftens Bekæmpelse hjælper voksne til at tage den svære snak med børn, der oplever alvorlig sygdom hos en forælder …

Ny podcasts-serie fra Kræftens Bekæmpelse hjælper voksne til at tage den svære snak med børn, der oplever alvorlig sygdom hos en forælder eller mister mor eller far.

OmSorg – Podcast fra Kræftens Bekæmpelse

FollowShare podcast logo … Episode 9: Hvordan hjælper jeg en gymnasieelev i sorg? … Min teenagedatter er syg af sorg efter tabet af sin lillebror.

Sådan hjælper du et barn, der oplever sygdom og død i familien

Keywords: podcast om sorg, liv og død podcast