Mundbind oversæt engelsk

MASKE – engelsk oversættelse – bab.la dansk-engelsk ordbog

Oversættelse for ‘maske’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Info på mundbind må også gerne være på svensk, norsk eller …

Lempelse: Info på mundbind må også gerne være på svensk, norsk eller engelsk

18. aug. 2020 — Frem til den 1. december vil man derfor også kunne købe mundbind med svensk, norsk eller engelsk mærkning og brugsanvisning.

Lægemiddelstyrelsen lemper midlertidigt kravet om, at brugsanvisningen og mærkningen af såkaldte operations- og kirurgiske mundbind skal være på dansk. Frem til den 1. december vil man derfor også kunne købe mundbind med svensk, norsk eller engelsk mærkning og brugsanvisning.

mundbind — Engelsk oversættelse – TechDico

Flere oversættelseseksempler sorteret efter område for “mundbind” – Dansk-Engelsk ordbog og intelligent oversættelsesassistent.

Skilt med information på engelsk om påbud af mundbind i …

Skilt med information på engelsk om påbud af mundbind i busser pga coronavirus | Stock foto | Colourbox

Køb Stock foto “Skilt med information på engelsk om påbud af mundbind i busser pga coronavirus” royalty-free online ✓ Inkl. alle billedrettigheder …

Køb Stock foto “Skilt med information på engelsk om påbud af mundbind i busser pga coronavirus” royalty-free online ✓ Inkl. alle billedrettigheder ✓ Billeder i høj opløsning til print & på nettet in…

Materiale om covid-19 på andre sprog end dansk

Materiale om covid-19 på andre sprog end dansk – Sundhedsstyrelsen

2. aug. 2021 — Oversatte materialer. Om covid-19, forebyggelse, symptomer og vaccination. Andre sprog. Arabisk · Bosnisk/serbokroatisk · Engelsk · Farsi.

Sundhedsstyrelsen udarbejder informationsmaterialer på flere sprog om covid-19 for at sikre, at vores anbefalinger og råd når ud til så mange som muligt.

Nye oversættelser af information om ny coronavirus

Sundhedsstyrelsen

29. jul. 2020 — Materialet er oversat til 8 forskellige sprog: arabisk, engelsk, farsi, kurdisk, somalisk, tigrinya, … Sådan bruger du et mundbind …

Sundhedsstyrelsen har fået oversat yderligere informationsmateriale til borgerne om ny coronavirus, så informationen kommer ud til så mange mennesker som muligt.

Oversættelse ‘maske’ – Ordbog engelsk-Dansk | Glosbe

Kontrollér oversættelser for ‘maske’ til engelsk. Gennemse eksempler på oversættelse af maske i sætninger, lyt til udtale, og lær om grammatik.

Hvad Betyder MUNDBIND på Engelsk – Dansk-Engelsk … – Tr-ex

Undskyld, men bedstemor spiser sig gennem sit mundbind. Sorry, but Grandma’s eating through her gag. I har alligevel mundbind på?

Dansk studie om effekten af mundbind er nu offentliggjort

18. nov. 2020 — Studiet bekræfter dermed ikke den forventede halvering af risikoen for smitte af bæreren af mundbindet, men resultaterne kunne tyde på en mere …

Oversigt: Ansigtsmasker med fejl eller mangler

28. apr. 2020 — del · Indhold · Corona maske · 3M åndedrætsværns mund-bind – støvmaske med udåndings-ventil · N95 FFP2 KN95 ansigtsmaske · Mundbind KN90.

Sikkerhedsstyrelsen fører kontrol med, at de værnemidler – eksempelvis ansigtsmasker – som er til salg på det danske marked, lever op til lovgivningens sikkerhedskrav. Her kan du få et overblik over de masker, vi har undersøgt, som ikke lever op til reglerne.

Keywords: mundbind oversæt engelsk