Evita skat

Om eVITA – Skat.dk

Du kan bruge eVITA til at finde en varekode i Toldtariffen, hvis du i forbindelse med import eller eksport er i tvivl om hvilken kode, varen hører under.

Denne side er din adgang til skat.dk

Vita (skat.dk)

Vita

Bemærk, at eVITA senest er opdateret i januar 2022 pga. tekniske problemer. VITA – tarifering 11.01.2022. VITA – tarifering 11.01.2022 …

Varekoder – Skat.dk

Om eVITA. Få hjælp til at bruge søgeværktøjet eVITA … skat.dk er Skatteforvaltningens digitale indgang til selvbetjening og vejledning om skatter og afgifter.

Denne side er din adgang til skat.dk

Om varekoder – Skat.dk

I eVITA kan du bl.a. finde din varekode med en tilhørende varebeskrivelse, se den tarifmæssige told for varen, læse bestemmelser og forklarende bemærkninger til …

Du skal bruge en varekode for at kunne importere eller eksportere en vare. Varekoden skal oplyses på toldangivelsen.

Om TARIC (Toldtariffen) – Skat.dk

Du kan bruge TARIC til fx at finde toldsatser, indførselsbestemmelser og valutakurser eller foretage toldberegninger og formidle data fra Toldtariffen.

Denne side er din adgang til skat.dk

Toldsystemer – Skat.dk

eVITA. Du kan bruge eVITA til at finde en varekode i Toldtariffen, hvis du i forbindelse med import eller eksport er i tvivl om hvilken kode, varen hører under.

Denne side er din adgang til skat.dk

Varekoder ved told – Virksomhedsguiden

Få hjælp og vejledning til at drive virksomhed | Virksomhedsguiden.dk

Læs mere om varekoder på skat.dk … Læs mere om TARIC (Toldtariffen) på skat.dk … eVITA. Har du endnu ikke kendskab til den specifikke varekode, …

Tjek dine varekoder: ændringer fra 1. januar 2022

Tjek dine varekoder: ændringer fra 1. januar 2022 | Toldstyrelsen

1. jan. 2022 — … samt i TARIC og eVITA. Læs mere om ændringerne i HS-varekoderne på WCO’s hjemmeside. Læs mere om varekoder på skat.dk.

Varekoderne bliver opdateret 1. januar 2022 for at sikre tidssvarende koder. Hvis der er ændringer inden for din virksomheds vareområde, skal du opdatere koderne i din virksomheds systemer inden årsskiftet.

Varekode | Hvad er det og hvordan finder man den? Alt du …

Varekode | Hvad er det og hvordan finder man den? Alt du skal vide

24. jun. 2021 — Hvad er en varekode? Hvordan finder jeg en varekode? Hvad er forskellen på eVITA og TARIC? Hvad gør jeg, hvis jeg er i tvivl om en varekode?

Hvad er en varekode? Hvordan finder jeg en varekode? Hvad er forskellen på eVITA og TARIC? Hvad gør jeg, hvis jeg er i tvivl om en varekode?

Keywords: evita skat, skat evita