Der er et yndigt land tekst pdf

Der er et yndigt land – erlingmusic

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Os2/Desktop/opload/Der%20er%20et%20yndigt%20land.abw

Der er et yndigt land. Tekst: Adam Oehlenschläger. Melodi: Hans Ernst Krøyer. Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.

Adam Oehlenschläger: ”Der er et yndigt land” (ca. 1819)1

Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand nær salten østerstrand. Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark,.

Der er et yndigt land

Microsoft Word – Dokument2

Tekst: Adam Oehlenschläger, 1823. Melodi: H. E. Krøyer, 1835. Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand, nær salten østerstrand.

Der er et yndigt land. Tekst: Adam Oehenschläger, 1819 …

Der er et yndigt land. Tekst: Adam Oehenschläger, 1819 Melodi …

30. aug. 2013 — Der er et yndigt land. Tekst: Adam Oehenschläger, 1819 Melodi … … Turn your PDF publications into a flip-book with our unique Google …

Der er et yndigt land. Tekst: Adam Oehenschläger, 1819 Melodi …

Der er et yndigt land – Højskolesangbogen

Der er et yndigt land

Der er et yndigt land er skrevet i en tid med en voksende national og folkelig bevidsthed i kølvandet på krigsnederlagene i begyndelsen af 1800-tallet.

Der er et yndigt land er skrevet i en tid med en voksende national og folkelig bevidsthed i kølvandet på krigsnederlagene i begyndelsen af 1800-tallet. I sangen priser Oehlenschläger dansk natur, historie og fædreland, og derved skiller sangen sig ud fra andre samtidige fædrelandssange: Den priser landets egne kvaliteter frem for at nedgøre andre.

DER ER ET YNDIGT LAND.

Der er et yndigt Land, det staar med brede Bøge. /:nær salten Österstrand:/ Det bugter sig i Bakke, Dal, det hedder gamle Danmark,. /:og det er Frejas Sal:/.

Der Er Et Yndigt Land – Nodedyrene

Der Er Et Yndigt Land

Der Er Et Yndigt Land. Melodi: Hans Ernst Krøyer. Tekst: Adam Oehlenschläger. Der yn land, digt et er står det de bre med bø ge sal nær strand ten sal nær.

Der er et yndigt land af Adam Oehlenschläger, 1819

Der er et yndigt land, det står med brede bøge¹ nær salten² Østerstrand³. Det bugter” sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal³.

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen – Jule-Sange.dk

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen | Sangtekst | Jule-Sange.dk

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen. Tekst: Adam Oehlenschläger (1819) Musik: H. E. Krøyer (1835). Den klassiske Version.

Her finder du sangteksten og musikken til sangen Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen. Bliv klar til og syng med på din yndlings julesang.

Keywords: der er et yndigt land tekst pdf